Style 01.06.2024, 10:18

Κοτόπιτα ως στρούντελ

Θα τη λατρέψετε 

Υλικά:

  • 600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια 2 εκ.
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μικρά καρέ
  • 2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 100 γρ. καλαμπόκι (ξεπαγωμένο)
  • 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
  • 100 ml φρέσκο γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1 κρόκος αυγού ανακατεμένος με 1 κ.σ. γάλα
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαδικασία:

  • Αρχίζουμε με το σοτάρισμα του κοτόπουλου σε ένα τηγάνι.
  • Προσθέτουμε πιπεριές, καλαμπόκι και αλατοπίπερο και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
  • Στο τέλος προσθέτουμε κρεμμυδάκια, γραβιέρα, γάλα, αυγά, αλάτι και πιπέρι.
  • Πλέκουμε την κοτόπιτα στο φύλλο σφολιάτας, ψήνουμε και απολαμβάνουμε!


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα