Αναλυτικά η συνταγή
Στραπατσάδα με κρεμμύδια, πιπεριές και δυόσμο, λίγος ο κόπος, μεγάλη η απόλαυση!
15′ προετοιμασία
15′ μαγείρεμα
Σύνολο: 30′
Υλικά
Μερίδες: 3-4
Για την στραπατσάδα
6 αυγά
1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 φλιτζ. τσαγιού φέτα, χοντροκομμένη
4 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε μέτρια κομμάτια
αλάτι, πιπέρι
ρίγανη ξερή, κατά βούληση
ελαιόλαδο
Διαδικασία
Για την στραπατσάδα με πιπεριές ξεκινάμε και σ’ ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα.
Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά.
Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.
Πηγή: gastronomos.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα