Τι έδειξε η έρευνα
Έρευνες των τελευταίων 50 ετών δείχνουν ότι οι τροφές με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και, σε κάποιες περιπτώσεις, το γάλα, συνδέονται με την ακμή.
Τα αποτελέσματα λοιπόν της έρευνας του τμήματος Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ αποκαλύπτουν ότι υπάρχει ξεκάθαρη συσχέτιση ανάμεσα στην εμφάνιση ακμής και της καθημερινής κατανάλωσης γάλακτος…
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσοι έπιναν άπαχο γάλα παρουσίαζαν τα χειρότερα συμπτώματα, με το 44% από αυτούς να έχει σοβαρές πιθανότητες να αποκτήσει σημάδια από την ακμή.
Αυτό εκτιμάται να οφείλεται στην επεξεργασία του γάλακτος που αυξάνει τα επίπεδα των ορμονών που περιέχει.
Πηγή: parapolitika.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα