Τα υλικά και η εκτέλεση
Πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή που μυρίζει θάλασσα! Θα τους ξετρελάνει όλους.
Υλικά
- 1 συσκ. λινγκουίνι (500 γρ.)
- 16 γαρίδες καθαρισμένες
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- 1 σκελ. σκόρδο σπασμένη
- 1 καυτερή πιπερίτσα ψιλοκομμένη
- 6 ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 συσκ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε τηγάνι και προσθέτουμε το σκόρδο και τις γαρίδες.
- Ροδίζουμε τις γαρίδες για 1 με 2 λεπτά να αλλάξουν χρώμα.
- Τις βγάζουμε σε πιατέλα.
- Προσθέτουμε την καυτερή πιπεριά και τις ντομάτες στο τηγάνι και σιγοβράζουμε για 6 με 7 λεπτά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Προσθέτουμε πάλι τις γαρίδες.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Εν τω μεταξύ βράζουμε τα λιγκουίνι σε αλατισμένο νερό και έτσι όπως στάζουν τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
- Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ελάχιστο από το νερό των ζυμαρικών να αραιώσει η σάλτσα.
- Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Πηγή: argiro.gr
Διαβάστε επίσης
Χανιά: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης στο μίνι μάρκετ
Ρέθυμνο: Επιτέθηκαν σε αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο
Διαφορετικά βλέπει ο καθένας τον κίνδυνο πυρκαγιάς στην Κρήτη
Κρήτη: Ανοίγει η πλατφόρμα του ΕΛΓΑ για τις αποζημιώσεις από τον καύσωνα
Χανιά: Στην ΜΕΘ νοσηλεύεται νεαρός οδηγός μετά από το τροχαίο στην Βάμο
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα