Θα την φτιάχνετε ξανά και ξανά
Η γλυκύτητα της mousse εξαρτάται από τον τύπο σοκολάτας που χρησιμοποιείτε, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς ζάχαρη.
Υλικά:
2 1/2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
Οδηγίες :
Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό με 1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι τη σοκολάτα έχει διαλυθεί τελείως και το νερό έχει διπλασιαστεί σε όγκο Ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ ή σε πολλά μίνι μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο για μια νύχτα. Την επόμενη μέρα, θα έχετε μια αφράτη, αέρινη μους σοκολάτας!
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαβάστε επίσης:
Ο Δήμος Χανίων δίπλα στα παιδιά προνοιακών δομών της πόλης μας
Χανιά: Τον άμεσο έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων στο 15ο Δημοτικό Σχολείο ζητούν οι γονείς
Ηράκλειο: Ελεύθερος υπό προϋποθέσεις ο 28χρονος για την καταγγελία του βιασμού ανήλικης σε μπαρ
Χανιά: Το πληθωρικό κρουαζιερόπλοιο Resilient Lady βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας!
Κρήτη: Σε ανησυχία οι ελαιοπαραγωγοί ενόψει καύσωνα – Πώς η θερμοκρασία επηρεάζει τις ελίες
Ρέθυμνο: Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ με λεία 5.360 ευρώ!
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα