Mόνο με δύο υλικά
Γρήγορο, δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο με γιαούρτι και τραγανή επιφάνεια ψημένης ζάχαρης.
Υλικά
- 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
- 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική
Διαδικασία
- Για το γιαούρτι καραμελέ πρώτα αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
- Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
- Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
- Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
- Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.
Πηγή: gastronomos.gr
Διαβάστε επίσης:
Στηρίζοντας την ανάπτυξη του μηχανικού & την κοινωνική συνοχή
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα