Style 12.05.2024, 2:10

Γιαούρτι καραμελέ

Mόνο με δύο υλικά 

Γρήγορο, δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο με γιαούρτι και τραγανή επιφάνεια ψημένης ζάχαρης.

Υλικά

  • 4 κεσεδάκια (των 200 γρ.) γιαούρτι στραγγιστό
  • 4-8 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική

Διαδικασία

  • Για το γιαούρτι καραμελέ πρώτα αδειάζουμε το γιαούρτι σε πυρίμαχα μπολ.
  • Πασπαλίζουμε κάθε μερίδα με 1-2 κουταλιές ζάχαρη.
  • Ανάβουμε το γκριλ του φούρνου σε δυνατή θερμοκρασία.
  • Όταν ζεσταθεί καλά ο φούρνος, βάζουμε τα μπολάκια.
  • Αφήνουμε να λιώσει και να καραμελώσει η ζάχαρη, για περίπου 2 λεπτά.
  • Σερβίρουμε τα επιδόρπια ζεστά.

Πηγή: gastronomos.gr

Διαβάστε επίσης:

Στηρίζοντας την ανάπτυξη του μηχανικού & την κοινωνική συνοχή


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα