Θα τη λατρέψετε
Υλικά:
- 600 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κυβάκια 2 εκ.
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 3 πιπεριές Φλωρίνης, κομμένες σε μικρά καρέ
- 2 κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 100 γρ. καλαμπόκι (ξεπαγωμένο)
- 150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
- 100 ml φρέσκο γάλα
- 2 αυγά
- 1 φύλλο σφολιάτας
- Λίγο ελαιόλαδο
- 1 κρόκος αυγού ανακατεμένος με 1 κ.σ. γάλα
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία:
- Αρχίζουμε με το σοτάρισμα του κοτόπουλου σε ένα τηγάνι.
- Προσθέτουμε πιπεριές, καλαμπόκι και αλατοπίπερο και σοτάρουμε μέχρι να μαλακώσουν.
- Στο τέλος προσθέτουμε κρεμμυδάκια, γραβιέρα, γάλα, αυγά, αλάτι και πιπέρι.
- Πλέκουμε την κοτόπιτα στο φύλλο σφολιάτας, ψήνουμε και απολαμβάνουμε!
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα