Τα υλικά και η εκτέλεση
Ο μπακαλιάρος με σπανάκι στη κατσαρόλα είναι ένα πιάτο χωρίς πολλές θερμίδες. Δοκιμάστε το μπακαλιάρο με σπανάκι στην κατσαρόλα.
Υλικά
- 1 kg μπακαλιάρο ξαρμυρισμένο
- 1 kg σπανάκι
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 πράσο
- 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
- 1/4 φλ. ελαιόλαδο
- Πιπέρι κόκκινο και μαύρο
Για το μπακαλιάρο με σπανάκι
- Ρίχνουμε πρώτα σε ένα τηγάνι το λάδι, το ξερό κρεμμύδι, τα κρεμμυδάκια και το πράσο ψιλοκομμένα.
- Τα αφήνουμε να μαραθούν.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι το σπανάκι, τον πελτέ και το πιπέρι.
- Αφού τα αφήσουμε να πάρουν μια βράση, τα κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Στρώνουμε το σπανάκι σε ένα ταψί και βάζουμε από πάνω στον μπακαλιάρο.
Για το ψήσιμο
- Ψήνουμε το φαγητό στο φούρνο για 45 λεπτά περίπου στους 200°C.
Πηγή: argiro.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα