Απόλαυση χωρίς τύψεις!
Αν κάνετε διατροφή, μπορείτε να απολαύσετε μπράουνις με καρύδια, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη και χωρίς τύψεις!
Υλικά
- 450 γραμ. σοκολάτα χωρίς ζάχαρη ψιλοκομμένη
- 225 γραμ. βούτυρο
- 100 γραμ. κρυσταλλική στέβια ή άλλο γλυκαντικό
- 3 αυγά
- 75 γραμ. αλεύρι χ.γλ.
- 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ χ. γλ.
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γραμ. καρύδια
- 1 βανίλια
Για τα Μπράουνις με καρύδια
- Κοσκινίζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη βανίλια.
- Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη μισή σοκολάτα με το βούτυρο.
- Αφήνουμε λίγο να κρυώσει το μείγμα.
- Στο μίξερ χτυπάμε τα αυγά με το γλυκαντικό, να αφρατέψουν 3΄- 4΄.
- Προσθέτουμε την χλιαρή, λιωμένη σοκολάτα και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ για 1΄.
- Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, το αλεύρι, τα καρύδια και τα υπόλοιπα κομμάτια σοκολάτας.
- Βουτυρώνουμε και στρώνουμε λαδόκολλα σε μία φόρμα δαχτυλίδι 25 εκ.
- Αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 170°C στις αντιστάσεις στην τελευταία σχάρα για 40΄.
- Αφήνουμε να κρυώσει το γλυκό τουλάχιστον 1 ώρα (αλλιώς θα τρέχει το μείγμα υγρό).
Πηγή: argiro.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα