Style 03.06.2024, 0:29

Αλμυρά muffins με πιπεριές και σπανάκι

Τα αλμυρά muffins είναι απολαυστικά και αγαπητά τόσο στα παιδιά όσο και στον αγαπημένο σου. Σήμερα, θα τα φτιάξεις με λαχανικά

Συστατικά

  •  Σπρέι μαγειρικής
  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια baby σπανάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 4 ολόκληρα αβγά
  • 4 ασπράδια αβγού

Τρόπος Μαγειρέματος

  1. Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 175°C.
  2. Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffins με 12 θήκες, ψεκάζεις με μαγειρικό σπρέι.
  3. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το λάδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
  4. Προσθέτεις το σπανάκι και σοτάρεις για ακόμα 2 λεπτά.
  5. Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, προσθέτεις το λιωμένο σκόρδο.
  6. Ρίχνεις αλάτι και αφαιρείς το τηγάνι από το μάτι.
  7. Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας όλα τα αβγά και τα χτυπάς καλά.
  8. Ρίχνεις μέσα τα σοταρισμένα λαχανικά.
  9. Μοιράζεις το μείγμα στις φόρμες για muffins και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.

Πηγή: tlife.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνταγή για κολοκυθομπούρεκο Χανίων

Ζυμαρικά ολικής στο φούρνο

Μάφιν με φρούτα, βρώμη και λιναρόσπορο


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα