Δείτε τη συνταγή
Αυτό το ντρέσινγκ με σαγκουίνι θα ταιριάξει με πράσινες σαλάτες, λαχανοσαλάτες, σέσκουλα. Επίσης, με αλλαντικά και λευκά τυριά, όπως μανούρι, ανθότυρο, μοτσαρέλα.
Υλικά
Μερίδες: 250 ml
- 120 ml χυμός από σανγκουίνι
- 1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα από σανγκουίνι
- 30 ml χυμός λεμονιού
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη
- 1 κουτ. σούπας μέλι ανθέων
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το ντρέσινγκ με σαγκουίνι, ξεκινάμε ρίχνοντας στον πολυκόφτη που διαθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι και τα χτυπάμε να αναμειχθούν.
- Ρίχνουμε σταδιακά το λάδι, συνεχίζοντας το χτύπημα, μέχρι να ενσωματωθεί και να σχηματιστεί μια ομοιογενής σάλτσα.
- Διατηρούμε σε βαζάκι στο ψυγείο για 4 ημέρες.
Πηγή: gastronomos.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα