Κάθε είδος κρέατος απαιτεί διαφορετική μαρινάδα, για τον μοναδικό του χαρακτήρα
Ανακαλύψτε πώς η μαρινάδα μπορεί να αναβαθμίσει τη γεύση του κρέατος σας
- μέλι
- ελαιόλαδο
- μουστάρδα
- ξύδι
- ρούμι με χυμό από lime
- τζίντζερ και εστραγκόν
- κρεμμύδια
- κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά
- Δημιούργησε την μαρινάδα με μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
- Αφήσε το κρέας στη μαρινάδα για αρκετές ώρες για τέλεια γεύση
- Προσθέσε κρεμμύδια και πιπεριές για πολύχρωμο αποτέλεσμα
- Διάλεξε τον χρόνο μαρινάδας ανάλογα με την εντάση της γεύσης
Πηγή: tlife.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα