Style 21.04.2024, 3:52

Οδηγίες για την παρασκευή μαρινάδας

Κάθε είδος κρέατος απαιτεί διαφορετική μαρινάδα, για τον μοναδικό του χαρακτήρα
Ανακαλύψτε πώς η μαρινάδα μπορεί να αναβαθμίσει τη γεύση του κρέατος σας

  • μέλι
  • ελαιόλαδο
  • μουστάρδα
  • ξύδι
  • ρούμι με χυμό από lime
  • τζίντζερ και εστραγκόν
  • κρεμμύδια
  • κόκκινη, κίτρινη και πράσινη πιπεριά

  • Δημιούργησε την μαρινάδα με μέλι, ελαιόλαδο, μουστάρδα και ξύδι
  • Αφήσε το κρέας στη μαρινάδα για αρκετές ώρες για τέλεια γεύση
  • Προσθέσε κρεμμύδια και πιπεριές για πολύχρωμο αποτέλεσμα
  • Διάλεξε τον χρόνο μαρινάδας ανάλογα με την εντάση της γεύσης

Πηγή: tlife.gr


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα