Έτοιμα σε λίγα λεπτά!
Μπορείτε να τα προετοιμάσετε και να τα διατηρήσετε στο ψυγείο έως και ένα μήνα, είναι ένα τέλειο ενεργειακό σνακ για ένα μεσημεριανό διάλειμμα ή ακόμα και πριν την προπόνηση.
Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη!
Υλικά για 25 μπισκότα
- 160 γρ. τριμμένη καρύδα
- 120 γρ. αλεύρι αμυγδάλου
- 110 γρ. σιρόπι σφενδάμου
- 110 γρ. λάδι καρύδας
- 3 κουταλιές της σούπας χυμός λάιμ
- Ξύσμα από ένα λάιμ
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα δουλεύουμε με τα χέρια μας μέχρι η ζύμη να αρχίσει να παίρνει συνοχή και να ενωθεί.
- Χρησιμοποιούμε ένα κουπάτ ζαχαροπλαστικής για να σχηματίσουμε τα μπισκότα ή τα πλάθουμε πιο πρόχειρα απευθείας με τα χέρια σας.
- Τα τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος, τα πασπαλίζουμε με ξύσμα λάιμ και τα αφήνουμε να σφίξουν στην κατάψυξη για 5 λεπτά.
- Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε στο ψυγείο σε δοχείο για ένα μήνα.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα