Ο,τι καλύτερο για τη ζέστη
Αυτό το cheesecake της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, είναι ό,τι καλύτερο για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Συνταγή: Πανεύκολο και δροσερό cheesecake με γιαούρτι και φρούτα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
100 gr μπισκότα digestive
60 gr λιωμένο βούτυρο
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
200 gr τυρί κρέμα
100 gr γιαούρτι
100 ml κρέμα γάλακτος πλήρης
Λίγες σταγόνες και ξύσμα λεμονιού
1 κ.σ. ζάχαρη άχνη
γλυκό κουταλιού βύσσινο η μαρμελάδα κεράσι (για το γαρνίρισμα)
Εκτέλεση
Φτιάχνουμε πρώτα τη βάση
Αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ να γίνουν σκόνη.
Έπειτα τα τοποθετούμε σε ένα μπολ όπου προσθέτουμε και το λιωμένο βούτυρο.
Ανακατεύουμε πολύ καλά το μείγμα να ομογενοποιηθεί.
Για την κρέμα
Προσθέτουμε όλα τα υλικά της συνταγής για την κρέμα σ’ ένα άλλο μπολ και τα χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να γίνουν μια πλούσια αφράτη κρέμα.
Για το στήσιμο
Σε ένα ποτήρι βάζουμε λίγο από το μπισκότο, λίγη από κρέμα που φτιάξαμε και τέλος λίγη από την μαρμελάδα
Κατά τον ίδιο τρόπου φτιάχνουμε και τα υπόλοιπα ποτήρια.
Με πληροφορίες του thetoc.gr
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα