Απ’ αυτά τα γρήγορα και εύκολα πιάτα που σας αρέσουν!
Γεμάτο νοστιμιά, χωρίς κόπο, αλλά τέλειο στη γεύση. Απ’ αυτά τα γρήγορα και εύκολα πιάτα που σας αρέσουν!
Υλικά
- 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες (μενταγιόν)
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.γ. μουστάρδα
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
- Ψητά λαχανικά για το σερβίρισμα
Για το ψαρονέφρι
- Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες (μενταγιόν).
- Πατάμε ελαφρά με την παλάμη να φαρδύνουν τα μενταγιόν.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Αλείφουμε ένα ταψί με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Τοποθετούμε μέσα τα μενταγιόν.
- Τα ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Για το ψήσιμο
- Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
- Αφαιρούμε το κάλυμμα.
- Αλείφουμε κάθε μενταγιόν με λίγη μουστάρδα.
- Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι και πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα.
- Ψήνουμε τα μενταγιόν ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.
Πηγή: argiro.gr
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα