Πάμε να δούμε τον τρόπο παρασκευής
Η απόλυτη συνταγή με… άρωμα Κρήτης.
Ριζότο καρμπονάρα με κρητικό απάκι.
Παρακάτω τα υλικά και η διαδικασία…
Υλικά (για 2 άτομα)
- 3 κρόκοι
- 6 κ.σ. πεκορίνο
- 1/2 κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 120 γρ. απάκι Κρήτης
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κούπα ρύζι αρμπόριο
- 600 ml ζωμός κοτόπουλου
- Ανθός αλατιού
Για το σερβίρισμα
- Φύλλα μαϊντανού
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εκτέλεση της συνταγής από τον Ανδρέα Λαγό:
View Video – no integration ID provided
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα