Θα σας ενθουσιάσει
Η γλυκύτητα της mousse εξαρτάται από τον τύπο σοκολάτας που χρησιμοποιείτε, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χωρίς ζάχαρη.
Υλικά:
2 1/2 φλιτζάνια νερό
1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας
Οδηγίες :
Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ τα 2 1/2 φλιτζάνια νερό με 1 φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας για περίπου 2 λεπτά ή μέχρι τη σοκολάτα έχει διαλυθεί τελείως και το νερό έχει διπλασιαστεί σε όγκο Ρίξτε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπολ ή σε πολλά μίνι μπολ και βάλτε τα στο ψυγείο για μια νύχτα. Την επόμενη μέρα, θα έχετε μια αφράτη, αέρινη μους σοκολάτας!
Πηγή: olivemagazine.gr
Διαβάστε επίσης:
Κρήτη: Καθησυχαστικοί οι επιστήμονες για τις 8 σεισμικές δονήσεις βόρεια του Ηρακλείου
Πασχαλινός «μποναμάς» για τους αγρότες – Ξεκινά η πίστωση των λογαριασμών από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Πώς η Κρήτη «φρενάρει» τις επενδύσεις της – Το γαλατικό χωριό του Κτηματολογίου
Κυριακή του Πάσχα: Γιατί σουβλίζουμε αρνί; – Το έθιμο και οι συμβολισμοί του
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα