Ποιο είναι αυτό το φαγητό
Όταν φτάνετε αργά στο σπίτι κουρασμένοι από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και θέλετε ένα δείπνο είναι πρόκληση για εσάς καθώς δεν έχετε την αντοχή.
Συνήθως η Morales φτιάχνει το δείπνο μία φορά την εβδομάδα, την οποία βοηθά να ξυπνάει ανάλαφρη, χωρίς κατακράτηση υγρών.
Χορταστικό και βοηθά στην καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών
Η διατροφολόγος Laura Parada εγκρίνει αυτό το δείπνο λέγοντας στην ισπανική Vogue: «Μου φαίνεται καλή επιλογή, μπορείτε να έχετε ένα δείπνο με θαλασσινά μία φορά την εβδομάδα χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε άλλες ομάδες τροφίμων, αρκεί να γίνεται σε μια ισορροπημένη διατροφή. Μύδια και γαρίδες είναι καλές επιλογές για κατανάλωση το βράδυ, θα σας χορτάσουν χωρίς τσιμπολογήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επιπλέον, την επόμενη μέρα θα ξυπνήσετε πιο ανάλαφρα και χωρίς κατακράτηση υγρών». Και η εξήγηση για αυτό το αίσθημα ελαφρότητας την επόμενη μέρα είναι απλή και έχει να κάνει και με την αποφυγή των ταχέως απορροφημένων υδατανθράκων.
Η διατροφολόγος Itziar Digón εγκρίνει επίσης αυτό το εβδομαδιαίο δείπνο που βασίζεται μόνο στα θαλασσινά, αλλά υπενθυμίζει τη σημασία του να «καταγράφετε» αυτό το δείπνο στη μνήμη σας και να προσπαθήσετε αργότερα να το αντισταθμίσετε με υψηλή πρόσληψη λαχανικών σε άλλα γεύματα, ώστε να μην αντισταθμιστούν τα μακροθρεπτικά συστατικά στη διατροφή.
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα