Ένα άκρως καλοκαιρινό φαγητό με συνταγή του Τίμου Ζαχαράτου
Το καλοκαίρι επιβάλλει την παραδοσιακή στραπατσάδα, ένα πεντανόστιμο πιάτο που αξιοποιεί τις φρέσκες ντομάτες της εποχής. Ο Τίμος Ζαχαράτος, στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», μας δείχνει βήμα-βήμα πώς να φτιάξουμε αυτή τη γευστική συνταγή.
Υλικά:
- 10 αβγά
- 4 ντομάτες ώριμες
- 100 γρ. φέτα
- 100 γρ. λουκάνικο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
2 τορτίγιες
Διαβάστε επίσης:
Λαχταριστή συνταγή για πανακότα με γιαούρτι
Ρυζοσαλάτα µε κοτόπουλο – Το τέλειο συνοδευτικό για πολλά φαγητά
Λαχταριστές αυγοφέτες με ψωμί του τοστ
Σοκολατένιο ψωμί με φουντούκια
Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα