Ηράκλειο 11.07.2024, 14:36

Συνάντηση στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Κρήτης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης

Η κ. Κοζυράκη ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση

Προγραμματισμένη συνάντηση με τη Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Μαρία Κοζυράκη, είχαν σήμερα ο Πρόεδρος του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης Νίκος Μηλιαράκης, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Απόστολος Αλεξάκης και Νίκος Δουλουφάκης, και η Επιχειρησιακή Διευθύντρια του Δικτύου Έλλη Γκίκα.

Στη συνάντηση ο κ. Μηλιαράκης αναφέρθηκε στη λειτουργία και τους σκοπούς του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης, στα μέλη που συμμετέχουν και στις πρωτοβουλίες που υλοποιούν στο πλαίσιο μιας πολυετούς σειράς δράσεων εξωστρέφειας και προβολής. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τη Γραμματέα σχετικά με τις προοπτικές εξέλιξης του Οινοτουρισμού, ως δραστηριότητα υψηλής προστιθέμενης αξίας για την Κρήτη, και έγινε εκτενής αναφορά στους τρόπους προώθησης της αναγνωρισιμότητας των αμπελουργικών περιοχών του νησιού.

Η κ. Κοζυράκη ευχαρίστησε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Δικτύου Οινοποιών Κρήτης για την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνάντηση και επισήμανε την πρόθεση του φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να συμμετέχει και να υποστηρίξει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία για την περαιτέρω ανάπτυξη των σκοπών του Δικτύου, στηρίζοντας τη συνεργασία με τα θεσμοθετημένα όργανα και τους φορείς του κλάδου, σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Διαβάστε επίσης

Ρέθυμνο: Την… ξεγέλασε και της «άρπαξε» 4.000 ευρώ

Κρήτη: «Τσιμπημένες» τιμές στα καρπούζια – «Φωτιά» τα πεπόνια στις Μοίρες και Τυμπάκι

Χανιά: Κωμικοτραγικές καταστάσεις στο Μπάλο – Οι επισκέπτες αποβιβάζονται στο πλοίο με σχοινί (φωτο)

Μητσοτάκης και Ερντογάν συμφώνησαν στο αμοιβαίο όφελος από τη διατήρηση κλίματος ηρεμίας στις διμερείς σχέσεις

 


Ακολουθήστε μας στο Google News για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα